Hegenberger Retractor

Een echt revolutionair hulpmiddel voor postnatale hechting! Werkt door het inbrengen in de vagina van de patiënt en zet het gebied uit om u een duidelijk zicht op de scheur te geven. Transformeert de hechtingsprocedure en verbetert de uitkomst voor vele vrouwen die tijdens de bevalling te maken krijgen met een episiotomie of scheur.


Meer...

MityOne vacuümextractor

Na de Mityvac en Mystic II systemen, toont de MityOne de recentste vooruitgang in toestellen voor vacuümextractie. Dit monobloc toestel is ontwikkeld op basis van klinische input van prominente gynaecologen. De korte, semi-rigide steel zorgt voor tactiele feedback, wat leidt tot betere controle, en minimaliseert de "pop-offs".


Meer...

Mystic II vacuümextractor

Het Mystic II vacuümondersteunde bevallingssysteem is verkrijgbaar in low-profile Mushroom® Cup uitvoering en MitySoft® Bell Cup uitvoering. Beide ontwerpen hebben een draaibaar handvat en een semi-rigide steel die geen torsie op het foetale hoofd overbrengt, wat bijdraagt tot de veiligheid en doeltreffendheid en ervoor zorgt dat de arts het apparaat zonder hulp kan bedienen.


Meer...

Foetaal kussen

Het foetaal kussen wordt gebruikt bij keizersneden uitgevoerd tijdens het tweede stadium van de bevalling. Het is ontwikkeld om het hoofd op te heffen, wat de geboorte gemakkelijker maakt wanneer een keizersnede nodig is bij volledige ontsluiting, of na een mislukte vaginale bevalling.


Meer...

INSORB nietapparaat voor huid

De INSORB Skin Stapler is een subcutane modaliteit ontwikkeld om uniforme en symmetrische sluitingen van de dermis te creëren. 1 toestel bevat 30 absorbeerbare steriele nietjes, die voor 1 patiënt gebruikt kunnen worden. Dit volstaat om incisies tot 21 cm lang te sluiten. De copolymeren nietjes zorgen voor goede wondheling. Het biedt verschillende voordelen ten opzichte van hechtingen of metalen chirurgische nietjes.


Meer...

Wallace vruchtwaterpunctienaalden

De Wallace vruchtwaterpunctienaalden zijn individueel en steriel verpakt, en dienen voor eenmalig gebruik. De tips van de naalden zijn goed zichtbaar bij echografie, en de naalden zijn zo ontwikkeld dat er geen verstopping van het lumen plaatsvindt wanneer de naald in de correcte positie is gebracht.


Meer...

POP-Q Stick

De POP-Q score is het belangrijkste klinische instrument dat gebruikt wordt om de ernst van bekkenbodemverzakking vast te stellen, en het anatomische succes of falen van prolaps chirurgie. De nauwkeurigheid van de metingen is tot op dichtstbijzijnde 0,5 cm, maar tot op heden is er nog geen gemakkelijk te gebruiken meetinstrument waarmee POP-Q scores uit te voeren.


Meer...

Pessaria

Pessaria zijn een niet-chirurgische oplossing voor de behandeling van bekken-orgaanverzakking en stressincontinentie. Het pessarium is ontworpen als eerstelijnsbehandeling om de verzakte organen te repositioneren en/of de timing van de urinestroom te regelen en zo de levenskwaliteit te verbeteren. Dit type pessarium is vervaardigd uit hoogwaardige medische siliconen. Ze zijn biologisch inert en veroorzaken geen allergische reacties. De producten zijn veilig en comfortabel over een langere periode.


Meer...

Wallace Ring Pessarium (Portex)

De Wallace-ringpessaria zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten die geschikt zijn voor alle patiënten. Het flexibele PVC materiaal is bedoeld om de patiënt comfort te bieden tijdens het aanbrengen en de gebruiksduur. Ontworpen om baarmoederverzakkingen en andere verplaatsingen van de baarmoeder te verlichten. Let op: het product is slechts bedoeld voor 6 maanden gebruik en moet na deze tijd worden weggegooid en vervangen door een nieuw exemplaar.


Meer...

Wide Seal® anticonceptiepessarium

Deze anticonceptiepessaria voorzien kromming, eender waar de rand is samengedrukt, wat zorgt voor extra veiligheid. Ze zijn vervaardigd uit siliconen, en volledig latexvrij. Dit product dient in combinatie met zaaddodende gel gebruikt te worden.


Meer...

Durasphere

Durasphere is een injecteerbaar vulmiddel aangewezen voor de behandeling van volwassenen met stressincontinentie door sfincterische deficiëntie (SUI) of voor de behandeling van vesicouterale reflux (VUR).


Meer...

Word Bartholin Katheter

De Word katheter is een effectieve behandeling na een incisie en drainage van een Bartholin cyste of abces, en geeft uw patiënt onmiddellijke verlichting. Bartholin cysten/abcessen hebben een hoge recidiefkans tenzij er een accessoire duct wordt voorzien om de verstopte acini permanent af te voeren.


Meer...

Os Finder cervicale dilatator

Dit instrument is geschikt voor gebruik bij intracervicale dilatatie, sondering van de uterus of voor intra-uteriene procedures. De Os Finder wordt gebruikt om de externe os te vinden door simpelweg het smalle uiteinde voorzichtig tegen de baarmoederhals te drukken totdat het zijn weg vindt. Bij verder inbrengen zal de flexibele tip de natuurlijke weg van het kanaal volgen totdat hij de interne os bereikt en passeert.


Plus...

ABBI Air Bubble Based Infuser

ABBI® (Air Bubble Based Infuser) is een apparaat dat echografie met een zoutoplossing en luchtbelcontrastvloeistof gebruikt om op veilige wijze de toegankelijkheid van de eileiders in de spreekkamer te evalueren. ABBI biedt een minimaal invasieve procedure door het risico van allergische reacties op radiopake kleurstoffen te verminderen en de blootstelling aan fluoroscopiestraling die bij traditionele HSG wordt gebruikt, te elimineren.


Meer...

GyneCath Uterus Infusie Katheter

De GyneCath uterus infusiekatheter is een minimaal invasief apparaat dat wordt gebruikt om de oorzaken van abnormale baarmoederbloedingen of onvruchtbaarheid te helpen opsporen. GyneCath is ontworpen voor gebruik bij hysterosonografie met zoutinfuus en hysterosalpingografie op waterbasis. Het product is verkrijgbaar in drie varianten om aan de behoeften van uw praktijk te voldoen, waaronder katheters, proceduretraysets met katheters en proceduretraysets zonder katheter.


Meer...

Sonox

Sonox is een sonogramkatheter met zoutinfuus voor sonohysterografie. Deze ballonloze katheter geeft een duidelijker beeld van het gehele cervicale os. Het heeft een ruime tip die lekkage helpt voorkomen en door haar stijve katheterhuls kan de katheter eenvoudig geplaatst en ingebracht worden.


Meer...

H/S Elliptosphere Katheter en procedure set

De contour en aanpasbare grootte van de Elliptosphere ballon zorgen voor een veilige plaatsing en daardoor voor een optimale visualisatie in het baarmoederhalskanaal of de baarmoederholte. Het unieke ontwerp van de ballon voorkomt retrograde lekkage van zwellichamen, waardoor de baarmoeder gemakkelijker kan worden gestuwd. Het kleine formaat van de katheter maakt plaatsing naast de echografiesonde mogelijk met minimaal ongemak voor de patiënt.


Meer...

H/S Katheter

Deze gemakkelijke katheter biedt een verbeterde visualisatie en een patiëntvriendelijk onderzoek. De katheter is ontworpen voor gebruik bij sonohysterografie en hysterosalpingografie en kan worden gebruikt met een zoutoplossingmedium, afhankelijk van de vereisten van de procedure.


Meer...

Leisegang LM-900 Cryochirurgie Systeem

Het Leisegang® LM-900 Cryochirurgie Systeem is het juiste toestel voor een drukke praktijk. De gekalibreerde, gemakkelijk af te lezen drukmeter helpt het aantal herhaalprocedures te verminderen. Een massief koperen gasverdeelstuk biedt extra veiligheid. De lichte behuizing is ontworpen voor een beter klinisch zicht en minder spiervermoeidheid, terwijl de gegoten console de interne systeemcomponenten beschermt.


Meer...

Leisegang LED Colopscoop met geïntegreerd MediaWerkStation

Colposcopen voor gebruikers met geavanceerde eisen. Het geïntegreerde MediaWorkStation organiseert beeld- en video-opnamen gemakkelijk en efficiënt. De software werd geoptimaliseerd voor colposcopie. Het resultaat is een zeer intuïtieve gebruikersinterface die zorgt voor een eenvoudige workflow. Een geïntegreerde beeldenatlas ondersteunt de beoordeling als referentie. DICOM interfaces zijn optioneel beschikbaar.


Meer...

Leisegang LED Foto/Video Colposcopie

Colposcopen voor gebruikers met meer geavanceerde eisen, zoals documentatie of presentatie van het onderzoeksbeeld op een monitor. Sterk gedimde lenzen maken een grote scherptediepte mogelijk.


Meer...

Leisegang Standaard LED Colopscoop

Het standaardmodel voor dagelijkse consultaties met verschillende vergrotingsinstellingen, groen filter, traploos regelbare LED-verlichting, dioptriecorrectie van +7 tot -7 dioptrieën en 300 mm werkafstand.


Meer...