CALYPSO F

Een multifunctioneel en configureerbaar compact vloersysteem dat een hoge beeldkwaliteit biedt bij elk soort toepassing.


Meer...

CALYPSO

Een multifunctioneel en configureerbaar plafondsysteem dat zelfs bij urgenties topkwaliteit biedt.


Meer...

Samsung GC85

Het hoogwaardige digitale plafondsysteem GC85A biedt een geavanceerde lage-dosis beeldvorming en de gestroomlijnde workflow geeft u meer tijd om u te concentreren op een betere patiëntenzorg.


Meer...

Samsung GM85

Premium mobiel röntgensysteem met geavanceerde toepassingen en een hoge beeldkwaliteit. Vanwege zijn ultracompacte en lichte uitvoering is de GM85 gemakkelijk verrijdbaar tot in de kleinste ruimtes. De handige interface zorgt voor een groot gebruiksgemak.


Meer...

OPERA SHARP Evolution

Het exclusieve liftsysteem in combinatie met het ergonomische en compacte ontwerp maakt dat de OPERA Sharp Evolution een maximale flexibiliteit, operationele efficiëntie en een uitstekende beeldkwaliteit biedt bij elke radiografie- en fluoroscopieprocedure.


Meer...

CLISIS Evolution

Hoogwaardig radiografie/fluoroscopie systeem. Efficiëntie en volledige toegankelijkheid vanaf de achterzijde in één enkel product dat een hoge beeldkwaliteit biedt bij een breed scala aan routine- en spoedonderzoeken.


Meer...

OPERA SWING

Top klasse toestel met alle componenten van een complete onderzoeksruimte gecombineerd in één uiterst veelzijdig en uniek systeem.


Meer...

GIOTTO CLASS S

Dit compacte en zeer veelzijdige digitale mammografiesysteem kan worden uitgerust met tomosynthese, Dual Energy en stereotactische en tomogeleide biopsieën. Het toestel onderscheidt zich in zijn hoge productiviteit, kwaliteit en vertrouwen.


Meer...

GIOTTO CLASS

De Giotto Class mammograaf is een geavanceerd en innovatief tomosynthese toestel met de mogelijkheid om stereotactische, tomo-geleide biopsie en contrast-verrijkte Dual Energy onderzoeken uit te voeren.


Meer...

GIOTTO CLASS Biopsie Tafel

Geavanceerde prone biopsie tafel met innovatieve eigenschappen, waardoor men met meer vertrouwen borstbiopsies kan uitvoeren en meer comfort kan bieden aan de patiënt.


Meer...