Samsung GM85

Premium mobiel röntgensysteem met geavanceerde toepassingen en een hoge beeldkwaliteit. Vanwege zijn ultracompacte en lichte uitvoering is de GM85 gemakkelijk verrijdbaar tot in de kleinste ruimtes. De handige interface zorgt voor een groot gebruiksgemak.


Meer...

Samsung GC85

Het hoogwaardige digitale plafondsysteem GC85A biedt een geavanceerde lage-dosis beeldvorming en de gestroomlijnde workflow geeft u meer tijd om u te concentreren op een betere patiëntenzorg.


Meer...

PHION 2.0

NFR PHION 2.0 is het meest geavanceerde CBCT apparaat op de markt. Het heeft een grote opening en een beeldvorming van hoge kwaliteit voor geavanceerde diagnoses.


Meer...

CALYPSO F

Een multifunctioneel en configureerbaar compact vloersysteem dat een hoge beeldkwaliteit biedt bij elk soort toepassing.


Meer...

OPERA SHARP Evolution

Het exclusieve liftsysteem in combinatie met het ergonomische en compacte ontwerp maakt dat de OPERA Sharp Evolution een maximale flexibiliteit, operationele efficiëntie en een uitstekende beeldkwaliteit biedt bij elke radiografie- en fluoroscopieprocedure.


Meer...

CLISIS Evolution

Hoogwaardig radiografie/fluoroscopie systeem. De volledige toegankelijkheid vanaf de achterzijde en de hoge beeldkwaliteit maken het toestel heel efficiënt bij een breed scala aan routine- en spoedonderzoeken.


Meer...

GIOTTO CLASS S

Dit compacte en zeer veelzijdige digitale mammografiesysteem kan worden uitgerust met tomosynthese, Dual Energy en stereotactische en tomogeleide biopsieën. Het toestel onderscheidt zich in zijn hoge productiviteit, kwaliteit en vertrouwen.


Meer...

GIOTTO CLASS

De Giotto Class mammograaf is een geavanceerd en innovatief tomosynthese toestel met de mogelijkheid om stereotactische, tomo-geleide biopsie en contrast-verrijkte Dual Energy onderzoeken uit te voeren.


Meer...

GIOTTO CLASS Biopsie Tafel

Geavanceerde prone biopsie tafel met innovatieve eigenschappen, waardoor men met meer vertrouwen borstbiopsies kan uitvoeren en meer comfort kan bieden aan de patiënt.


Meer...

CT-Core

Deze lichtgewicht en compacte biopsienaald kan bediend worden met één hand tijdens procedures. Nauwkeurig, snel afvurend mechanisme voor een intact biopt. Echogene tip voor betere visualisatie onder echogeleiding. De coaxiale buitennaald maakt meervoudige biopsies mogelijk (US en CT geleid). Wordt vaak gebruikt voor de volgende biopsieprocedures: Nier, Lever en Long.


Meer...

Corex

Dit automatische biopsie-apparaat voor éénmalig gebruik is eenvoudig met 1 hand te bedienen tijdens echografie. Het systeem is uitgerust met een visueel en mechanisch veiligheidssysteem, 20mm monsterinkeping en dunwandige canule voor grotere kernen. De twee triggers zorgen voor ergonomisch gebruiksgemak voor zowel rechts- als linkshandigen, ongeacht de positie van de afzuigplaats etc. Gewoonlijk gebruikt voor de volgende biopsieprocedures: Borst, Nier en Prostaat.


Meer...

Biomarc

Deze staafvormige borst biopsiemarker is ontworpen om migratie te voorkomen. Gemaakt van keramiek met pyrolytisch koolstofcoating, krijg je geen allergische reactie of overgevoeligheid. De marker is met zijn permanente en duidelijke zichtbaarheid ontworpen voor veilige, betrouwbare en precieze plaatsing tijdens kernbiopsies. De marker vertoont minder artefacten dan metalen tegenhangers en vormt daarom geen verstoring bij mammografie, tomosynthese, echografie en MRI. Het model is beschikbaar in drie maatconfiguraties, voor vacuüm geassisteerde en kern biopsie naalden.


Meer...

Screen Vision

Raster voor weefseloverdracht bij röntgensystemen. Met dit uiterst radiolucent en radiopaak raster met aanwijzers aan de zijkant kan je chirurgische borstmonsters veilig afbeelden en transporteren zonder de oriëntatie te verliezen. Het maakt een precieze anatomische toewijzing van monstermarges mogelijk en heeft speciale statieven die horizontaal en verticaal onderzoek mogelijk maken. Eenmaal vastgepind blijft het tumorweefsel stabiel en kan het gemakkelijk worden getransporteerd.


Meer...

XDrape

De afdekhoes voor stereotactische tafels zorgt voor een volledige vloeistofopvang en is gemakkelijk schoon te maken. Gemaakt met elastiek kan de hoes snel opgezet en verwijderd worden van de tafel. Ze past op alle merken stereotactische tafels en biopsie geleiders in de markt.


Meer...

Arctic ColdSPOT

Dit steriele ijszakje vermindert bloedingen, blauwe plekken, pijn en ontstekingen na minimaal invasieve borst- en weke delen biopsies. Het is beschikbaar in voorgevroren vorm of als “instant cold pack”.


Meer...

Surgimarc

Borstlokalisatieapparaat: Deze prikcanule met ultrasone tip en geplaatste geleidingsdraad wordt gebruikt voor een preoperatieve markering van plaatselijke laesies. De X-vormige haak zorgt voor een uitstekende fixatie en beperkt migratie. De op 1cm van elkaar geplaatste parels zorgen dan weer voor een snelle visuele verwijzing naar de laesie.


Meer...

Surgimarc Slim

De Surgimarc Slim Borstlokalisatiedraad heeft dezelfde eigenschappen als de gewone Surgimarc, maar heeft als extra voordeel dat het te bedienen is met één hand, wat zorgt voor een groter gebruiksgemak.


Meer...

Relock

Herpositioneerbaar lokalisatieapparaat voor de borst. Dit harpoen met intrekbare haak wordt gebruikt voor de preoperatieve markering van lokale laesies. Dieptemarkeringen, een indicator voor de richting van de haak en een haakvrijgave aan de naaldtip zorgen voor een nauwkeurige en accurate plaatsing.


Meer...

Relock Premium

Het Relock Premium herpositioneerbaar lokalisatieapparaat voor de borst heeft dezelfde eigenschappen als de gewone Relock, maar heeft als extra voordeel dat het met één hand te bedienen is tijdens het echografisch scannen, wat zorgt voor een groter gebruiksgemak. Bovendien kan je het handvat verwijderen voor een mammografieprocedure.


Meer...

Relock Premium Duo

Het Relock Premium Duo herpositioneerbaar lokalisatieapparaat voor de borst heeft dezelfde eigenschappen als de Relock Premium, maar heeft een dubbele haak met telkens een loop van 5mm in de plaats van één loop van 9mm.


Meer...

Relock Soft

Het Relock Soft herpositioneerbaar lokalisatieapparaat voor de borst heeft dezelfde eigenschappen als de Relock Premium en is eveneens met één hand te bedienen tijdens het echografisch scannen. Omdat de haak bij de Relock Soft uit polyamide geleidingsdraad bestaat, biedt deze een grotere en unieke flexibiliteit.


Meer...

Relock Duo

Het Relock Duo herpositioneerbaar lokalisatieapparaat voor de borst heeft dezelfde eigenschappen als de gewone Relock , maar heeft een dubbele lusvormige haak met telkens een loop van 5mm in de plaats van één loop van 9mm.


Meer...

Ductal Kit

Dit galactografie infusiekit, ontworpen om het inbrengen te vergemakkelijken met minimaal ongemak voor de patiënt, wordt gebruikt voor de cannulatie van het melkgevende borstkanaal. 30G stompe canule gebogen met een hoek van 90 graden, 300mm PVC slang en een luer lock hub.


Meer...

V-Drain

Enkele stap drainage katheter. Grote ovale drainageopeningen aan de zijkant. Groot lumen en taps toelopende tip. Vergrendelingssysteem beschikbaar. Interne diameter van hub en katheter komen overeen. Centimeter diepte markeringen helpen bij de plaatsing van de katheter. Echogene naaldtip met Trocar stilet. Hydrofiele coating voor gemakkelijke penetratie.


Meer...

Toraparakit

Thoracentese- en paracenteseset (TAPS). Eenvoudig, snel en praktisch systeem met enkelwerkende kleppen. Afvalzakken met terugslagklep en aftapkraan. Gebruiksklare set met ruime keuze aan naaldgroottes. Verkrijgbaar in verschillende kit-configuraties. 90cm verbindingsbuizen voorzien van 3-weg stopkraan. Wegwerp, dubbel verpakt, steriel.


Meer...