Samsung HERA I10

De HERA I10 is een top klasse echografiesysteem met een ingebouwde onderzoekstoel. De HERA I10 geeft een meer relaxte en comfortabelere belevenis aan de patiënt en ondersteunt de arts met zeer performante beeldvormingstechnologieën voor meer diagnostisch vertrouwen.


Meer...

Samsung HERA W10

HERA staat voor Hyper-aperture and Enhanced Reconstruction Architecture en is Samsung's nieuwe toonaangevende echografie platform dat uitmuntende beelden levert. Het platform biedt toegang tot de state-of-the-art ergonomie met een eenvoudige maar ingenieus ontwerp. HERA W10, het topmodel van het HERA-platform, zal met zijn intuïtieve visualisaties, nauwkeurige analytische functies en directe bediening helpen om meer inzicht te krijgen in de diagnose.


Meer...

Samsung HERA W9

HERA W9 combineert superieure beeldvormingstechnologie met een ergonomisch ontwerp. Met de innovatieve Crystal Architecture™ en eersteklas beeldverwerkingstechnologieën produceert HERA W9 prachtige beelden met een hoge resolutie voor een uitzonderlijke nauwkeurigheid.


Meer...

ExactVu, een speciaal micro-echografie systeem voor gerichte prostaatbiopsies.

Het ExactVu micro-echografie platform biedt de meest praktische oplossing als een nieuw instrument voor urologen om gerichte biopsieën uit te voeren binnen een standaard urologische workflow.


Meer...

Samsung RS85 Prestige

RS85 Prestige heeft een revolutie doorgemaakt met nieuwe diagnostische functies voor elke toepassing, gebaseerd op de voortreffelijke beeldvormingsprestaties. De geavanceerde intellectuele technologieën -geavanceerd beeldvormingsalgoritme, beamforming- en S-Vue sondetechnologie - helpen u om met vertrouwen uitdagende gevallen te bevestigen, terwijl het gebruiksvriendelijke systeem u helpt bij het routinematig scannen.


Meer...

Samsung RS80 EVO

RS80 EVO is een veelzijdig systeem dat een uitstekende beeldkwaliteit biedt met verbeterde diagnostische functies voor een breed scala aan toepassingen, waaronder abdominaal, cardiaal, vasculair en musculoskeletaal. Met dit echotoestel kunt u snel en met meer vertrouwen beslissingen nemen, terwijl de uniformiteit van het onderzoek behouden blijft.


Meer...

Samsung V8

De V8 combineert een voortreffelijke beeldkwaliteit door Crystal Architecture™ met efficiënt, gestroomlijnd onderzoek door Intelligent Assist hulpmiddelen. Workflows die gewoonlijk veel tijd vereisen, kunnen met dit toestel in slechts enkele stappen doorlopen worden. Het verfijnde, ergonomische ontwerp toont Samsung's zorgvuldig vakmanschap en dat comfort-in-gebruik is een hoge prioriteit voor uw productervaring.


Meer...

Samsung V7

V7 - Take what you want! Het toestel biedt een fascinerende prestatie en geeft u de mogelijkheid om te doen wat u wilt met uitgebreide instrumenten die voorzien zijn van de nieuwste innovaties. Het veelzijdige systeem van de V7 is rijk aan functies en kan een breed scala aan klinische toepassingen waarmee u volop kunt verkennen.


Meer...

Samsung V6

V6 - Ervaar de eenvoud van ons gebruiksvriendelijke systeem, speciaal ontworpen om
uw werklast te verlichten en de bruikbaarheid te verbeteren. Bovendien is ons krachtige
systeem geleverd met batterijvoeding, voor extra operationeel
gemak. Het Samsung V6 ultrasoundsysteem is een partner waarop u kunt vertrouwen voor het leveren van uitzonderlijke efficiëntie om aan uw dagelijkse ultrasoundbehoeften te voldoen.


Meer...

Samsung HS40

HS40 is vernieuwd met een nieuw CrystalLive™ beeldverwerkend platform met verbeterde 2D-beeldverwerking, 3D-rendering en kleursignaalverwerking, om uitstekende beeldprestaties en een efficiënte workflow te bieden bij complexe gevallen. Hierdoor blijft de HS40 het beste basis toestel in de markt. Tevens kan het toestel voorzien worden door een interne batterij, waardoor het perfect mobiel kan worden ingezet.


Meer...

Samsung HS30

De HS30 is gebouwd met functies die zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en een ergonomisch ontwerp, waardoor uw productiviteit en scancomfort wordt verbeterd. De verbeterde functies van de HS30 vergroten de veelzijdige onderzoeksmogelijkheden voor een efficiënte en effectieve zorgverlening.


Meer...

Samsung HM70 EVO

De eenvoudige, intuïtieve interfaces van de HM70 EVO stellen gebruikers in staat om in noodsituaties direct aan de slag te gaan. Het toestel is zo ontworpen om de meest directe interfaces en vlotte handelingen vanaf elke locatie mogelijk te maken, waardoor vertragingen door configuratie worden vermeden. De magnesium behuizing rondom het systeem en de verbeterde prestaties van de batterij bieden echte bruikbaarheid en uithoudingsvermogen.


Meer...

Volutracer O.P.U.S. Echografie Simulator

VOLUTRACER OPUS ® is een waarheidsgetrouwe optische positioneringssimulator voor echografie. Het is de perfecte oplossing voor de opleiding en training van studenten, coassistenten en experten van alle niveaus en disciplines.


Meer...

AE1: Geautomatiseerde “High Level” desinfectie van transoesofagale sondes (TEE).

Antigermix E1 is een uniek "High Level Desinfection" (HLD) apparaat dat in 180 sec. chemisch vrij en geautomatiseerd TEE sondes desinfecteert inclusief het handvat.


Meer...

CHRONOS: Geautomatiseerde “High Level” desinfectie van echografie sondes.

CHRONOS levert een uiterst snelle, efficiënte en schone oplossing die het risico op kruisbesmetting vermindert, de beste garantie voor een High Level Disinfectie (HLD) van uw sondes.


Meer...

Compact

Programmeerbaar automatisch biopsiesysteem. Het ontwerp laat toe om het systeem met één hand te laden en te bedienen. Het systeem is programmeerbaar, want het laat de stylet los zodat het weefsel de tijd heeft om zich in de inkeping te nestelen (ideaal voor dichter weefsel of wanneer de positie van de inkeping moet worden gecontroleerd) en het activeert de snijkanule. Het model heeft een 20mm monsterinkeping en dunwandige canule voor grotere kernen. Het wordt aak gebruikt voor borstbiopsieprocedures.


Meer...

Cytocan

Met een prikcanule speciaal ontwikkeld voor ultrasone diagnostiek is deze naald bedoeld voor aspiratiebiopsies en prenatale diagnose. Een echogene naaldtip en een gegradueerde prikcanule helpen bij de precieze positionering van de naaldtip. Het heeft een transparante luer cone voor visuele inspectie van aspiraat. Het is bruikbaar voor diverse toepassingen (cytologische biopsie, prenatale punctie, en voor percutane toepassingen in het algemeen.


Meer...

Hepashot

Deze Menghini aspiratienaald is snel en veilig te bedienen met één hand. Door haar piramidale tip is de naald gemakkelijk in te brengen en door de canule in Menghini-ontwerp kunnen cilindrische en grote biopten genomen worden. De interne echogene marker voorkomt verspreiding van kankercellen. De coaxiale buitennaald maakt het mogelijk meerdere biopsies te doen (US en CT geleid). De naald is bestemd voor gebruik in lever, lymfeklieren en schildklier.


Meer...

Hepaset

Dit setje bestaat uit een dunwandige Menghini aspiratienaald van 90 mm met een speciale Menghini-afschuining voor perfecte weefselafname en een aspiratiespuit (10ml), een injectienaald en een scalpel.


Meer...

Hepatic

Deze Menghini aspiratienaald heeft een piramidale tip waardoor de naald gemakkelijk in te brengen is en door de canule in Menghini-ontwerp kunnen cilindrische en grote biopten genomen worden. De interne echogene marker voorkomt verspreiding van kankercellen. De meetmarkeringen helpen bij de plaatsing van de naald. De naald is bestemd voor gebruik in lever, lymfeklieren en schildklier.


Meer...

Poly-urethane TEE-cover

Gemonteerd op biteguard en gelspuit


Meer...

Transport cover voor gedesinfecteerde TEE probes

Wanneer de sonde gedesinfecteerd is kan deze hoes eromheen geschoven worden om te transporteren. Op deze manier blijft de sonde gedesinfecteerd tot bij haar bestemming.


Meer...

Niet-steriel zakje voor gedesinfecteerde transducers

10x61cm, telescopisch gevouwen


Meer...