Samsung HS70A with Prime

Breng de diagnostische nauwkeurigheid tot nieuwe hoogten met de Samsung ultrasound HS70A met Prime. De superieure beeldvormingsprestaties, gespecialiseerde functies en nauwkeurige kwantificeringshulpmiddelen stellen u in staat een breed scala aan algemene beeldvormingsonderzoeken uit te voeren, van routineonderzoeken tot complexe onderzoeken.


Meer...

Samsung RS80 EVO

RS80 EVO is een veelzijdig systeem dat een uitstekende beeldkwaliteit biedt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder abdominaal, cardiaal, vasculair en musculoskeletaal, met verbeterde diagnostische functies. Met ons ultrasoundsysteem kunt u snel en met meer vertrouwen beslissingen nemen, terwijl de uniformiteit van het onderzoek behouden blijft.


Meer...

Samsung RS85 Prestige

RS85 Prestige heeft een revolutie teweeggebracht met nieuwe diagnostische functies voor elke toepassing, gebaseerd op de voortreffelijke beeldvormingsprestaties. De geavanceerde intellectuele technologieën helpen u om met vertrouwen uitdagende gevallen te bevestigen, terwijl het gebruiksvriendelijke systeem u helpt bij het routinematig scannen.


Meer...

Samsung HERA W9

HERA W9 combineert superieure beeldvormingstechnologie met een ergonomisch ontwerp. Met de innovatieve Crystal Architecture™ en eersteklas beeldverwerkingstechnologieën produceert HERA W9 prachtige beelden met een hoge resolutie voor een uitzonderlijke nauwkeurigheid.


Meer...

Samsung HERA W10

Met zijn intuïtieve visualisaties, nauwkeurige analytische functies en directe bediening helpt HERA W10 u meer inzicht te krijgen in de diagnose.


Meer...

Samsung HERA I10

Een echografiesysteem gecombineerd met een ingebouwde stoel, biedt een comfortabelere omgeving met geavanceerde beeldvormingstechnologieën voor meer diagnostisch vertrouwen.


Meer...

Volutracer O.P.U.S. Echografie Simulator

VOLUTRACER OPUS ® is een waarheidsgetrouwe optische positioneringssimulator voor echografie. Het is de perfecte oplossing voor de opleiding en training van studenten, coassistenten en experten van alle niveaus en disciplines.


Meer...

AE1: Geautomatiseerde “High Level” desinfectie van transoesofagale sondes (TEE).

Antigermix E1 is een uniek "High Level Desinfection" (HLD) apparaat dat in 180 sec. chemisch vrij en geautomatiseerd TEE sondes desinfecteert inclusief het handvat.


Meer...

CHRONOS: Geautomatiseerde “High Level” desinfectie van echografie sondes.

CHRONOS levert een uiterst snelle, efficiënte en schone oplossing die het risico op kruisbesmetting vermindert, de beste garantie voor een High Level Disinfectie (HLD) van uw sondes.


Meer...