Flexible ureterorenoscoop voor éénmalig gebruik

Deze ureterorenoscoop heeft een hoge resolutie en een herbruikbare processor. Doordat de ureterorenoscoop ontwikkeld is voor éénmalig gebruik, is het risico op contaminatie aanzienlijk lager dan bij een herbruikbare ureterorenoscoop.


Meer...

Flexibele cystoscoop voor éénmalig gebruik

Deze flexibele cytoscoop levert beelden van goede kwaliteit op, en dit zonder het risico op kruiscontaminatie vanwege het éénmalige gebruik. Het is ontwikkeld om hetzelfde gevoel en zicht te hebben als bij een herbruikbare cytoscoop.


Meer...

Surefire Transperineale Naaldgeleider voor Prostaatbiopsies

De Surefire is een gepatenteerde transperineale naaldgeleider die toelaat om prostaatbiopsies te nemen op een efficiënte, betaalbare en veilige manier. Voordelen: snelle setup, laag risico op infecties, biopsie georiënteerd met patiënt in rugligging (MRI), ...


Meer...

Endocavitaire Ballon

De endocavitaire ballon bedekt de endorectale sonde tijdens transrectale echografie. Tijdens het transrectaal scannen helpt het opblazen en leeglaten van de ballon met zoutoplossing bij het positioneren van de prostaat. Tijdens een transperineale biopsie met template grid maakt de endocavitaire ballon toegang tot de perifere zone ter hoogte van de prostaatbasis mogelijk.


Meer...

Steriele afdekhoes voor stabilisatoren en steppers

Deze latexvrije steriele afdekhoes voor eenmalig gebruik biedt een beschermende barrière voor de stabilisatoren en steppers en vermindert infecties en kruisbesmetting tijdens implantatieprocedures. De hoes is gemakkelijk aan te brengen om een breed steriel veld te verkrijgen voor implantatie, waardoor opruim- en voorbereidingstijd wordt bespaard. Het doorzichtige materiaal maakt een gemakkelijke identificatie en manipulatie van instrumenten mogelijk.


Meer...

Template Grid & Ballon Accessoire Kit

Dit setje bevat een template grid voor prostaat-brachytherapie, een endocavitaire ballon en een steriele hoes voor stepper. Een endocavitaire ballon is een medisch product dat, wanneer geïnstalleerd op het Stepper-apparaat, een instelbaar opblaas- mechanisme biedt om de offset tussen sonde en prostaat te regelen voor verbeterde echobeeldvorming en biopsie of brachytherapie precisie.


Meer...

Template Grid voor prostaat-brachytherapie

Het template grid voor éénmalig gebruik bij prostaat-brachytherapie is een eenvoudig, maar zeer effectief hulpmiddel vervaardigd uit kunststof voor het gemakkelijk inbrengen van naalden.


Meer...

Biomarc IGRT, Fiducial Marker voor bestralingstherapie

De Biomarc IGRT wordt gebruikt om letsels of organen te lokaliseren die bewegen ten opzichte van de externe anatomie. Enerzijds hebben we gouden markers met zuiver gouden cilinders, speciaal gekarteld om migratie tegen te gaan. Anderzijds hebben we keramisch markers. Deze laatste vermindert de artefacten en zorgt voor betere visualisatie onder fluoroscopie, röntgen, CT, MRI, echografie en andere beeldvormings- modaliteiten. Ze zijn voorgeladen in een naald met voorgewaxte tip of in een waxvrije speciale versie te verkrijgen.


Meer...

Endocavitaire steriele PU hoezen/kits

Onze hoezen zijn gemaakt van een zacht, plooibaar PU materiaal, dat comfortabel is voor patiënten. Het duurzame materiaal is akoestisch transparant en biedt een onvervormde beeldvorming. Specifiek ontworpen voor echografisch gebruik, glijdt deze Leapmed hoes gemakkelijk over sondes. De steriele hoezen zijn inclusief gelpakket en gekleurde elastiekjes.


Meer...

Autocut navulnaald voor eenmalig gebruik

Deze single use navulnaald voor herbruikbaar biopsie-pistool is verkrijgbaar in verschillende naalddiktes en lengtes en compatibel met verschillende pistolen. Dieptemarkeringen (in cm) helpen bij het plaatsen van de naald. Bijgevoegde verwijderbare afstandhouder houdt de afstand tussen de twee naaldhubs in stand, wat de hantering vergemakkelijkt en het richten vereenvoudigt. De coaxiale buitennaald maakt meerdere biopsies mogelijk (US en CT geleid). De naald is bestemd voor het nemen van biopsies van zachte weefsels zoals borst, nier en prostaat.


Meer...

Herbruikbaar Biopsiepistool

Het pistool is uitgerust met een visueel en mechanisch veiligheidssysteem en twee trekkers voor ergonomisch gebruiksgemak voor rechts- en linkshandigen. De prikdiepte kan worden ingesteld tussen 16 en 22 mm, indicator voor geladen status. Compatibel met V-Tek / VV-Tek biopsie naalden.


Meer...

Herbruikbare Endocavitaire Naaldgeleiders

Onze herbruikbare endocavitaire naaldgeleiders worden stevig aan de sonde bevestigd, wat zorgt voor de juiste positionering tijdens de gehele punctieprocedure. De endocavitaire naaldgeleider wordt aanbevolen voor weefselbiopsie, vloeistofaspiratie en behandelingsprocedures.


Meer...

Endocavitaire Naaldgeleiders voor éénmalig gebruik

Onze endocavaire naaldgeleiders voor éénmalig gebruik zijn ontworpen om te corresponderen met de richtlijnen op het scherm van het echotoestel, waarbij instrumenten worden geleid voor nauwkeurige plaatsing. De geleiding biedt een veilig en efficiënt middel voor het uitvoeren van endocaviteitsprocedures, waaronder weefselbiopsie, vloeistofaspiratie en behandelingsprocedures.


Meer...

Abdominale Naaldgeleiders voor éénmalig gebruik

Onze abdominale naaldgeleiders voor éénmalig gebruik zijn ontworpen om te corresponderen met de richtlijnen voor het nemen van biopsies onder echogeleiding. De geleiding biedt een veilig en efficiënt middel voor het uitvoeren van abdominale biopsie procedures. Voordelen zijn: snel en eenvoudig klik systeem, lage kost, steriel voorverpakt en dus verminderde kans tot infecties, steeds steriel beschikbaar.


Meer...

Herbruikbare Abdominale Naaldgeleiders

Deze herbruikbare naaldgeleider leidt naalden, katheters en andere minimaal invasieve instrumenten volgens de richtlijnen voor biopsie met sondes. De naaldgeleider biedt een veilige, efficiënte manier voor het uitvoeren van door echografie geleide biopsie procedures. De naaldgeleider is gemaakt van roestvrij staal, kan onder verschillende hoeken worden geplaatst en is geschikt voor 18GA-instrumenten.


Meer...