Hegenberger Retractor

Een echt revolutionair hulpmiddel voor postnatale hechting! Werkt door het inbrengen in de vagina van de patiënt en zet het gebied uit om u een duidelijk zicht op de scheur te geven. Transformeert de hechtingsprocedure en verbetert de uitkomst voor vele vrouwen die tijdens de bevalling te maken krijgen met een episiotomie of scheur.


Meer...

Flexible ureterorenoscoop voor éénmalig gebruik

Deze ureterorenoscoop heeft een hoge resolutie en een herbruikbare processor. Doordat de ureterorenoscoop ontwikkeld is voor éénmalig gebruik, is het risico op contaminatie aanzienlijk lager dan bij een herbruikbare ureterorenoscoop.


Meer...

Flexibele cystoscoop voor éénmalig gebruik

Deze flexibele cytoscoop levert beelden van goede kwaliteit op, en dit zonder het risico op kruiscontaminatie vanwege het éénmalige gebruik. Het is ontwikkeld om hetzelfde gevoel en zicht te hebben als bij een herbruikbare cytoscoop.


Meer...

Flexible choledochoscoop voor éénmalig gebruik

De choledoscoop is ontwikkeld voor éénmalig gebruik, wat het risico op contaminaties aanzienlijk verkleint. Bovendien levert het ook een uitstekende beeldkwaliteit op, en geeft het hetzelfde gevoel als een herbruikbare choledoscoop.


Meer...

Flexible bronchoscoop voor éénmalig gebruik

Deze flexibele bronchoscoop is ontwikkeld om dezelfde kwaliteit en hetzelfde gevoel te garanderen als een herbruikbare colposcoop, zonder het risico van kruiscontaminatie vanwege het éénmalige gebruik.


Meer...

INSORB nietapparaat voor huid

De INSORB Skin Stapler is een subcutane modaliteit ontwikkeld om uniforme en symmetrische sluitingen van de dermis te creëren. 1 toestel bevat 30 absorbeerbare steriele nietjes, die voor 1 patiënt gebruikt kunnen worden. Dit volstaat om incisies tot 21 cm lang te sluiten. De copolymeren nietjes zorgen voor goede wondheling. Het biedt verschillende voordelen ten opzichte van hechtingen of metalen chirurgische nietjes.


Meer...

Carter-Thomason Suture Passer

CooperSurgical biedt nu twee hechtdraad doorgeef systemen ontworpen voor herniaherstel. Beide bieden de precieze controle van een stijve naald die gemakkelijk door subcutaan weefsel kan en een keuze uit twee handvat- en naaldpuntontwerpen.


Meer...

Carter-Thomason CloseSure Systeem

Het sluiten van elke trocarplaats is een eenvoudige, snelle en veilige procedure met het CloseSure® System van Carter-Thomason. De kegelvormige Pilot® geleider plaatst de hechtdraadpasser in een correcte hoek om een volledige densiteitssluiting te bekomen - inclusief fascia en peritoneum (om Richter's hernia's te voorkomen) - terwijl het pneumoperitoneum behouden blijft.


Meer...

Carter-Thomason II Port Site Closure Systeem

Het Carter-Thomason II poortsluitsysteem is een intuïtief bruikbaar chirurgisch instrument dat een nauwkeurige, herhaalbare poortsluiting mogelijk maakt, zelfs bij patiënten met overgewicht of obesitas. Het gebruiksgemak, de ergonomisch ontworpen bedieningselementen en de verbeterde constructie dragen allemaal bij tot veiligere, efficiëntere en betrouwbaardere procedures.


Meer...

Advincula Delineator – Uterus Manipulator

Uitzonderlijke sterkte en prestaties in een gebruiksvriendelijke wegwerp uterus manipulator. De Advincula Delineator™ is ontworpen voor TLH-, LSH- en LAVH-procedures. - Het Koh-Efficient® systeem is geïntegreerd in de Delineator.


Meer...

ALLY Uterus Positionering Systeem

Het ALLY Uterine Positioning System® (UPS) zorgt voor optimale zichtbaarheid en statische controle van de anatomie tijdens operatieve en diagnostische gynaecologische (GYN) laparoscopie. Dit op een tafel gemonteerde systeem is ontworpen om een volledig bewegingsbereik te bieden. De ALLY UPS is ontworpen om de RUMI® II en Advincula Arch™ uterusmanipulatoren tijdens laparoscopische procedures te monteren, positioneren en beveiligen.


Meer...

RUMI Uterus Manipulator

Het RUMI® II-systeem biedt zeer effectieve, veiligere manipulatie van de baarmoeder voor elke laparoscopische of robotbekkenchirurgie. Chirurgen ervaren een superieure zichtbaarheid en controle van de baarmoeder, en een betere toegang tot de anatomie van het bekken.


Meer...

Advincula Arch – Uterus Manipulator

De Advincula Arch is ideaal voor artsen die de voorkeur geven aan het eenvoudige en lichte ontwerp van een wegwerpbare uterusmanipulator, maar extra stevigheid wensen. Andere kiezen voor de Advincula Arch omdat men liever de anteversie/retroversie van de uterus handmatig willen doen.


Meer...

RUMI Tips

RUMI® II intra-uteriene tips voor eenmalig gebruik zijn verkrijgbaar in zes maten om tegemoet te komen aan de individuele anatomie van de patiënt. De RUMI II tips zijn gemaakt van flexibel silicone en hebben een zacht, flexibel distaal uiteinde om het risico van uterusperforatie en -trauma te beperken. Te gebruiken bij de RUMI II en Advincula Arch Manipulators.


Meer...

Sacrocolpopexie en Sacrocervicopexie Tips

Het plaatsen van een mesh tijdens een sacrocolpopexie kan omslachtig en tijdrovend zijn. De sacrocolpopexy-tip, gebruikt in combinatie met een van de RUMI-grepen, is een ideale oplossing. De tip brengt de vagina omhoog. Het maken van een blaasflap en de uitdagingen bij het hechten worden verminderd omdat de tip een stabiele controle over het weefsel biedt. Door de constante spanning wordt migratie van weefsel tijdens het hechten van de mesh geminimaliseerd.


Meer...

Hoyte Sacro Tips voor Sacrocolpopexie/Sacrocervicopexie

Het plaatsen van een mesh tijdens een sacrocolpopexie of sacrocervicopexie kan omslachtig en tijdrovend zijn. Door gebruik van de Hoyte Sacro Tips in combinatie met de Advincula Arch® handgreep, creëert men een constante spanning die weefselmigratie tijdens het bevestigen van de mesh tot een minimum beperkt.


Meer...

Cervical Sizer

Met de speciaal ontworpen Cervical Sizer is het meten van de baarmoederhals eenvoudig en snel, zodat de vaginale fornix duidelijk begrensd is. Gebruik de Cervical Sizer om nauwkeurig de juiste Koh-Efficient maat te kiezen op basis van de anatomie van de patiënt.


Meer...

RUMI® II Koh-Efficient

Het Koh-Efficient®-systeem kan gemakkelijk op de RUMI® II worden geplaatst voor een snelle en nauwkeurige klinische positionering. De Koh-Efficient creëert een veiligheidsmarge door een visueel oriëntatiepunt en een steunpunt te bieden voor een volledige circumferentiële colpotomie, en door de urineleiders tijdens de incisie op afstand te houden.


Meer...

Advincula Arch Koh-Efficient

De Arch Koh-Efficient combineert de Koh Cup™ en de Colpo-Pneumo Occluder™ ballon in één geheel voor een gemakkelijke plaatsing op de Advincula Arch™ handgreep, en voor snelle en nauwkeurige klinische positionering.


Meer...

Laploop

De Blueendo Laploop is een veilige en effectieve monopolaire loop voor het uitvoeren van Laparoscopische Subtotale Hysterectomy (LSH). Bovendien is de Laploop ook ideaal voor het verwijderen van myomen die zich aan de buitenkant van de uteruswand bevinden. De Blueendo Laploop is uitschuifbaar, waardoor je met hetzelfde instrument 3 verschillende formaten kunt instellen. Hierdoor is het niet nodig om verschillende formaten op stock te nemen zoals dat bij andere fabrikanten van toepassing is.


Meer...

MOREsolution Morcellator

De MOREsolution Morcellator is bedoeld voor het snijden en wegnemen van weefsel tijdens diverse operatieve laparoscopische gynaecologische ingrepen. De MOREsolution is een bijzonder krachtig systeem dat tegen lage snelheid overal door snijdt. Drie verschillende diameters beschikbaar: 12,5mm, 15mm en 20mm.


Meer...

Mytube

De Mytube is uitermate geschikt voor gebruik bij een laparoscopische hysterectomie waarbij men om diverse redenen geen uterusmanipulator in de uterus wilt brengen.


Meer...

SeeClear – Chirurgische Rook Evacuatie Filter

SeeClear is een passief, wegwerpbaar meerfasig filtersysteem dat rook, deeltjes en aërosolvormige pathogenen opvangt en tegelijkertijd geuren en chemische toxines absorbeert. Er is geen vacuümpomp nodig, dus SeeClear werkt geruisloos, verwijdert de chirurgische pluim en biedt een duidelijk zicht op het operatieveld.


Meer...

Lone Star Haakjes

Van delicate weefsels tot substantiële anatomische structuren, de Lone Star elastieken met haakjes bieden de retractie die nodig is om een optimale visualisatie te bereiken en te behouden tijdens een brede waaier van procedures.


Meer...

Lone Star Retractors

Het Lone Star Retractor Systeem bestaat uit verschillende zelf-vasthoudende, verstelbare retractors die een superieure toegang en visualisatie bieden in een brede waaier van chirurgische toepassingen. Van gynaecologen tot otolaryngologen, chirurgen over de hele wereld beschouwen Lone Star als een "must have" product in hun OK.


Meer...