Advincula Delineator – Uterus Manipulator

Uitzonderlijke sterkte en prestaties in een gebruiksvriendelijke wegwerp uterus manipulator. De Advincula Delineator™ is ontworpen voor TLH-, LSH- en LAVH-procedures. - Het Koh-Efficient® systeem is geïntegreerd in de Delineator.


Meer...

RUMI Uterus Manipulator

Het RUMI® II-systeem biedt zeer effectieve, veiligere manipulatie van de baarmoeder voor elke laparoscopische of robotbekkenchirurgie. Chirurgen ervaren een superieure zichtbaarheid en controle van de baarmoeder, en een betere toegang tot de anatomie van het bekken.


Meer...

Advincula Arch – Uterus Manipulator

Advincula Arch ideaal voor artsen die de voorkeur geven aan het eenvoudige en lichte ontwerp van een wegwerpbare uterusmanipulator maar extra stevigheid wensen. Andere kiezen voor de Advincula Arch omdat men liever de anteversie/retroversie van de uterus handmatig willen doen.


Meer...

RUMI Tips

RUMI® II intra-uteriene tips voor eenmalig gebruik zijn verkrijgbaar in zes maten om tegemoet te komen aan de individuele anatomie van de patiënt. De RUMI II tips zijn gemaakt van flexibel silicone en hebben een zacht, flexibel distaal uiteinde om het risico van uterusperforatie en -trauma te beperken.


Meer...

Hoyte Sacro Tips voor Sacrocolpopexie/Sacrocervicopexie

Het plaatsen van een mesh tijdens een sacrocolpopexie of sacrocervicopexie kan omslachtig en tijdrovend zijn. De Hoyte Sacro Tips, gebruikt in combinatie met de Advincula Arch® handgreep, zorgen voor een constante spanning die weefselmigratie tijdens het bevestigen van de mesh tot een minimum beperkt.


Meer...

Cervical Sizer

Met de speciaal ontworpen Cervical Sizer is het meten van de baarmoederhals eenvoudig en snel, zodat de vaginale fornix duidelijk begrensd is. Gebruik de Cervical Sizer om nauwkeurig de juiste Koh-Efficient maat te kiezen op basis van de anatomie van de patiënt.


Meer...

RUMI® II Koh-Efficient

Het Koh-Efficient®-systeem kan gemakkelijk op de RUMI® II worden geladen voor een snelle en nauwkeurige klinische positionering. De Koh-Efficient creëert een veiligheidsmarge door een visueel oriëntatiepunt en een steunpunt te bieden voor een volledige circumferentiële colpotomie, en door de urineleiders tijdens de incisie op afstand te houden.


Meer...

Advincula Arch Koh-Efficient

De Arch Koh-Efficient combineert de Koh Cup™ en de Colpo-Pneumo Occluder™ ballon in één apparaat voor gemakkelijk laden op de Advincula Arch™ handgreep, en voor snelle en nauwkeurige klinische positionering.


Meer...

SeeClear – Chirurgische Rook Evacuatie Filter

SeeClear is een passief, wegwerpbaar meerfasig filtersysteem dat rook, deeltjes en aërosolvormige pathogenen opvangt en tegelijkertijd geuren en chemische toxines absorbeert. Er is geen vacuümpomp nodig, dus SeeClear werkt geruisloos, verwijdert de chirurgische pluim en biedt een duidelijk zicht op het operatieveld.


Meer...

Lone Star Haakjes

Van delicate weefsels tot substantiële anatomische structuren, de Lone Star elastieken met haakjes bieden de retractie die nodig is om een optimale visualisatie te bereiken en te behouden tijdens een brede waaier van procedures.


Meer...

Lone Star Retractors

Het Lone Star Retractor Systeem bestaat uit verschillende zelf-vasthoudende, verstelbare retractors die een superieure toegang en visualisatie bieden in een brede waaier van chirurgische toepassingen. Van gynaecologen tot otolaryngologen, chirurgen over de hele wereld beschouwen Lone Star als een "must have" product in hun OK.


Meer...